Tandvårdsförsäkring - Massor med tandvårdsförsäkring

Tandställning - Tandreglering

Tandställning

Om tänderna som växer fram blir sneda, kommer på fel plats eller om någon tand saknas åtgärdas detta vanligtvis med någon form av tandreglering. Tandreglering innebär att tänderna flyttas till rätt plats eller till en plats där de sitter så att de inte åstadkommer obehag och ger ett snyggt leende.

All tandreglering som föreslås av tandläkare till barn och ungdomar bekostas av landstinget. Tandställning var tidigare något som många barn skämdes över men de senare decennierna har det blivit så populärt med tandställning bland ungdomar ett de till och med förekommer tjat hos tandläkaren om att få en tandställning även om inte behöver är stort.


Normalt behöver man böra en tandställning i cirka 2 år för att tänderna ska ha kommit och troligtvis stannar på rätt plats. I något eller några år efter att tandställningen har tagits bort måste kontroller och eventuell efterbehandling pågå.


Allt om tandvårdsförsäkringen

Här kan du hitta mer intressant information om tandvårdsförsäkringen men också en del kul och lustiga saker beträffande tänder och tandläkare.Meny - Tandvårdsförsäkring
Till förstasidan på www.tandvårdsförsäkring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Billig tandvård   Privat tandvård Länkar Nyheter