Tandvårdsförsäkring - Massor med tandvårdsförsäkring

Tandvårdsförsäkring i Uppsala

Tandvårdsförsäkring i Uppsala Totalt i Uppsala finns det 5 folktandvårdscentraler eller tandläkarmottagningar som lagar tänder inom din tandvårdsförsäkring och många av dessa har flera tandläkare som är skickliga och erfarna. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra tandläkare direkt då man behöver utnyttja tandvårdsförsäkringen i Uppsala och dessutom kan priserna på tandvården skifta.

Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra tandläkarmottagning som ingår i tandvårdsförsäkringen. Information och betyg om olika tandvårdscentraler i Uppsala kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det finns många som erbjuder tandvårdsförsäkringar i Uppsala kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några Folktandvårder och privattandläkare som lagar tänder i Uppsala län via nätet beträffande pris. När ni kontaktar en tandläkare är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av tandvård ni behöver och om ni redan har ett fastprisavtal med Folktandvården. Mycket info gällande tandvårdsförsäkringar kan du få på hemsidorna hos olika tandvårdscentraler eller genom att besöka dem direkt.


Enklast att komma i kontakt med en duktig tandläkare i Uppsala som erbjuder tandvård inom din tandvårdsförsäkring är att kolla med någon tandvårdsmottagning nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra tandläkare i Uppsala

City Tandvård


S:T Olofsgatan 11
753 21  Uppsala

Uppsala Käkkirurgiska Centrum


Vaksalagatan 8
753 20  Uppsala

Rb Tandreglering och Tandvård


Drottninggatan 1 B
753 10  Uppsala

Fler inom tandvårdsförsäkringen i Uppsala

Uppsalakliniken


Klostergatan 1
753 21  Uppsala

Epemvasis Sjuk- och Tandvård


Råbyvägen 34
754 22  Uppsala


Meny - Tandvårdsförsäkring
Till förstasidan på www.tandvårdsförsäkring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Billig tandvård   Privat tandvård Länkar Nyheter